Stuur ons je Bijbelvragen

Heb je een vraag over de Bijbel, over groeien in geloof, over jouw relatie tot God of jouw leven als kind van God, schrijf ons dan via onderstaand formulier. Wij zullen ons uiterste best doen om jouw vraag te beantwoorden, op basis van Gods Woord.

Het helpt ons daarbij als jij zo duidelijk mogelijk omschrijft wat je precies wilt weten. Als er bepaalde omstandigheden zijn waar de vraag mee te maken heeft, probeer die dan ook te omschrijven, dan weten we wat je bedoelt.

Heb je een opmerking of andere reactie op onze website, dan graag het volgende: de GQ-website is niet bedoeld om discussies op te starten over geloofsonderwerpen en/of inzichten. Voor debatten of discussies verwijzen we je door naar andere organisaties of forums die zich daarop toeleggen.

NB Ons team is klein en onze bezetting beperkt; het kan zijn dat het even duurt voordat je antwoord krijgt. Om die reden kunnen we helaas ook niet ingaan op verzoeken om informatieoverzichten op te stellen voor spreekbeurten, scripties o.i.d. Probeer zoveel mogelijk om zelf het antwoord op je vraag te vinden; we hebben al heel veel informatie uitgewerkt op de site; als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden met de zoekterm die je in gedachten had, probeer het dan nog eens met een andere zoekterm of –omschrijving, of via onze overzichtspagina.

Zoek naar:


Extra informatie (niet verplicht):
Geslacht: Leeftijd:
Locatie:Klik alsjeblieft maar één keer op de knop. Het kan soms enkele seconden duren voordat de vraag wordt verzonden.


Terug naar Nederlandse home page

Stuur ons je Bijbelvragen