settings icon
share icon
Запитання

Що таке спосіб Спасіння?

Відповідь


Чи не відчуваєте ви голод? Голод не фізичний, а постійний внутрішній голод до чогось більшого в житті. Якщо так, тоді вихід в Ісусі! Ісус сказав: «Я хліб життя! Хто приходить до Мене, – не буде голодувати, і хто вірить у Мене, – ніколи не буде спраглим» (Івана 6:35).

Ви розгублені? Вам здається, що ви ніколи не знайдете цілі в житті? Чи не схоже це на те, коли хтось вимкнув світло і ви не можете знайти вмикач? Якщо так, тоді вихід в Ісусі! Він проголосив: «Я – Світло для світу! Хто піде за Мною, той не ходитиме в темряві, але матиме Світло життя» (Івана 8:12).

Чи відчували ви коли-небудь, що загубилися в житті? Коли, відкриваючи різні двері, ви знаходите, що за ними лише пустота й марнота? Чи не шукаєте ви змісту в цьому житті? Якщо так, тоді вихід в Ісусі! Він говорив: «Я – двері! Якщо хто Мною ввійде, то буде спасенний; він увійде і вийде, і знайде пасовисько» (Івана 10:9).

Чи не підводять вас інші люди? Чи не є ваші стосунки з оточуючими поверхневими або порожніми? Чи не здається вам, що всі намагаються скористатися вами? Якщо так, тоді вихід в Ісусі! Христос сказав: «Я – Пастир добрий! Пастир добрий кладе Свою душу за овець… Я – Пастир добрий. І Я знаю Своїх, і Мої знають Мене» (Івана 10:11,14).

Чи не цікавить вас, що відбувається після смерті? Чи не змучились ви жити лише задля речей, що тліють і гниють? Чи не сумніваєтеся ви інколи в доцільності теперішнього життя? Чи не хочете ви жити після того, як помрете? Якщо так, тоді вихід в Ісусі! Ісус наголошував: «Я є воскресіння і життя; хто вірить у Мене, – хоч і помре, буде жити. І кожний, хто живе й вірить у Мене, – не помре повік» (Івана 11:25-26).

Чи є вірний шлях? Де правда? Що таке життя? Ісус відповів: «Я є дорога, і правда, і життя! Ніхто не приходить до Отця, якщо не через Мене» (Івана 14:6).

Голод, який ви відчуваєте, – це духовний голод, який може бути заповнений лише Ісусом. Ісус єдиний, хто може освітити темряву. Він – двері до задовольняючого життя, Він – друг і пастир, якого ви шукали. Ісус є життя – у цьому світі і в майбутньому. Ісус – шлях спасіння!

Причина, чому ви відчуваєте голод, чому почуваєтеся загубленими в темряві, чому не можете знайти сенсу життя, полягає в тому, що ви відокремлені від Бога. Біблія каже нам, що всі ми згрішили, а тому розділені з Богом (Еклезіаст 7:20; Римлян 3:23). Пустота, яку ви відчуваєте у своєму серці, – це відсутність Бога у вашому житті, адже ми були створені для спілкування з Ним. Через наш гріх ми втратили ці стосунки, і що гірше, – наш гріх може призвести до нашого вічного розділення з Богом (Римлян 6:23; Івана 3:36).

Як можна вирішити цю проблему? Вихід в Ісусі! Він узяв наш гріх на Себе (2 Коринтян 5:21). Він помер замість нас (Римлян 5:8), понісши заслужене нами покарання. Але через три дні Ісус воскрес, довівши Свою перемогу над гріхом і над смертю (Римлян 6:4-5). Чому Він зробив це? Христос Сам відповів на це запитання: «Більшої любові ніхто не має за ту, коли хто душу свою кладе за друзів своїх» (Івана 15:13). Він помер, аби ми могли жити. Якщо ми покладемося на Ісуса, вірячи, що Його смерть була платою за наші проступки, то всі наші гріхи будуть прощені і змиті. Лише тоді наш духовний голод буде задоволено, засяє світло і ми отримаємо доступ до повноцінного життя. Ми пізнаємо нашого справжнього Друга і Пастиря. Ми будемо також знати, що матимемо життя після смерті – відновлене вічне життя на Небесах з Ісусом!

«Бо так Бог полюбив світ, що дав Свого Єдинородного Сина, щоб кожний, хто вірить, не загинув, але мав життя вічне» (Івана 3:16).

Ви прийняли Христа завдяки прочитаному тут? Якщо так, будь-ласка, натисніть на кнопку «Я прийняв(-ла) Ісуса сьогодні» нижче.

English



Повернутися на стартову українську сторінку

Що таке спосіб Спасіння?
Поділитися цією сторінкою: Facebook icon Twitter icon Pinterest icon Email icon
© Copyright Got Questions Ministries